Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2013 14:18 - Едни от най добрите Филми за 2013 година
Автор: martinst Категория: Видео   
Прочетен: 1962 Коментари: 0 Гласове:
2



Ето 5 много  добри филма за 2013 година :)  Които си заслужава да гледате 

Железният човек 3 (2013)   
Резюме : В “Железният човек 3“ на Marvel импулсивният, но свръхинтелигентен индустриалец Тони Старк / Железния човек е изправен срещу враг с безгранична власт. Личният свят на Тони е унищожен и той се залавя с мъчителното начинание да открие виновниците. Тази мисия поставя силите му на изпитание във всеки момент. 

Притиснат до стената, Старк трябва сам да открие начин да оцелее, като разчита на своята находчивост и инстинктии, за да защити най-близките си. Докато се бори и проправя пътя си назад, Старк открива отговора на въпроса, който тайно го е измъчва: дали човекът прави бронята или бронята прави човека
image
image

Z-та Световна война (2013)
Резюме : Историята в „Z-та Световна война“ се разгръща около служителя на Обединените нации Гери Лейн (Брад Пит). Той обикаля света в трескава надпревара с времето, за да спре пандемия, заплашваща да свали правителства, да разбие армии и да покоси човечеството като вид.
image
 
 Човек от стомана (2013)  

Резюме : Пристигнал преди години от планетата Криптон, Супермен е израснал сред хората благодарение на подкрепата на своите земни осиновители Марта и Джонатан Крейн. Притежаващ неограничени физически сили Кент скоро открива, че дарбите и способностите му изискват от него често да взима трудни решения и независимо от обстоятелствата да пази истинската си самоличност в тайна. Но когато Земята е заплашена от могъщи сили, които могат да унищожат цялото човечество Кларк Кент се превръща в борещ се за правдата неуязвим герой, наричан от всички Супермен. Превърнал се в последната надежда на хората Супермен се изправя срещу безмилостен и коварен враг, който няма да се спре пред нищо за да изпълни целите си. Бъдещето на Земята е заложено на карта, а Супермен е принуден да се бори не само за оцеляването на хората, но и за своето собствено съществуване във Вселената.
image

Горещи тела (2013) 

Резюме : Действието на лентата с Никълъс Холт и Тереза Палмър, описвана от създателите си като “зомби-романс”, е ситуирано в бъдещето, а сюжета разказва за зомбито “R”, което за разлика от всички останали “живи мъртъвци” които бродят по Земята, има мечти и богато въображение. “R” изпитва силни и неподправени чувства към красивата Джули Гриджио (приятелката на една от неговите жертви), която за негово съжаление не е зомби, а живо човешко същество.

Но независимо от огромните разлики между двамата, “R” решава да бди всекидневно над Джули и да я предпазва от потенциални атаки на гладни зомбита. С тези свои действия, той дава началото на неочаквана и необяснима трансформация, която в крайна сметка може да го превърне отново в човек.

image

G.I. Joe: Ответен удар (2013)

Резюме : „G.I.Joe: Оветен удар“ 3D е вторият филм за американските екшън герои от специален правителствен отряд, в който ще се изявят истински майстори в жанра като Дуейн „Скалата“ Джонсън („Бързи и яростни: Удар в Рио“) и Брус Уилис („Looper: Убиец във времето“). В екипа на продукцията се завръщат и две от емблематичните лица за първия филм „G.I.Joe: Изгревът на кобра“, излязал през 2009 г. В ролята на капитан Дюк Хаузър ще видим отново Чанинг Тейтъм („Внедрени в час“; „Професия: Стриптизьор“), а в ролята на смъртоносния Storm Shadow се завръща южнокореецът Бьонг-Хън Лий. В актьорския състав са още Уолтън Гогинс („Джанго без окови“), музикантът РЗА („Следващите три дни“) и Ейдриен Палики в ролята на Лейди Джей („Легион“). Вдъхновен от едноименните героите на Hasbro, „G.I.Joe: Ответен удар“ отново въвлича героите от отряда в битка срещу смъртния им враг Кобра. Освен срещу тази опасност хората от екипа на Roadblock (Дуейн Джонсън) са принудени да се изправят и срещу заплаха от правителството, което застрашава самото им съществуване.. 
image

Ако се чудите какво да гледате влезте в тази страничка и ще намерите още много предлужения :)  https://www.facebook.com/pages/%D0%9D%D0%B0%D0%B9-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC%D0%B8/182903698581235  харесайте страничката и винаги ще имате какво да гледате :) 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: martinst
Категория: Тя и той
Прочетен: 48993
Постинги: 8
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930